/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Коса и Шминка

Надоградба на коса

 Надоградбата на косата, позната и како поставување на екстензии на коса, е процес кој има за цел додавање на дополнителна должина, обем или текстура на природната коса. Тука се некои од придобивките на надоградбата на косата:


1. Додавање на Должина:

  • Надоградбата на косата е одличен начин да додадете должина на вашата коса, особено ако имате кратка или тенка коса.

2. Додавање на Обем:

  • Екстензиите можат да создадат илузија на бујна коса, што е особено корисно за оние со истенчена и ретка коса.

3. Менување на Изгледот:

  • Екстензиите овозможуваат драматични промени во изгледот, додавајќи различни тонови, бои и текстури на косата.

4. За оштетена или Сива Коса:

  • Ако имате оштетена коса или сива коса, екстензиите може да бидат одличен начин за прикривање на тие проблеми и додавање на здрав изглед.

Доколку сте решени за ваквиот вид на промена, можете да дојдете на бесплатна консултација каде што нашите фризери ќе утврдат каков вид на надоградба е најдобро за вашата коса.