/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

Спреј Тен

Во Виола спа ја користиме најдобрата Италијанска формула која ги дава најдобрите резултати. Нијансата се одредува према вашата кожа од страна на добро обучен Спреј Тан професионалец, со што се елиминира ризикот на портокалова нијанса или флеки.


Вашиот тен ќе трае околу 7-10  дена и ќе почне да исзбледува  природно како надворешниот слој на кожата природно ги исфрла мртвите клетки на кожата. Спреј тенот обезбедува брз и лесен начин за добивање на бронзен или топол изглед на кожата, без потреба од изложување на штетните UV зраци од сонцето.