/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Коса и Шминка

Фарбање и шатирање на коса


 1. Израз на Индивидуалност и Стил:

  • Фарбањето на косата ви овозможува да го изразите својот личен стил и индивидуалност. Изборот на различни бои може да ви помогне да го персонализирате вашиот изглед.
 2. Повеќе Опции за Креативност:

  • Постојат различни техники на фарбање, како што се балеаж, омбре, сомбре, кои ви даваат повеќе опции за креативност и експериментирање со вашата коса.

 3. Фарбањето на косата е ефикасен начин за покривање на сивите влакна, што може ви помогне да изгледате помлади и посвежи.
 1. Природен Изглед:

  • Шатирањето создава природен изглед на косата со светлите тонови кои се појавуваат како да се добиени природно од сонцето.
 2. Специфична и Софистицирана Техника:

  • Оваа техника на боење е софистицирана и дава специфичен изглед, што може подобрити општиот изглед на косата.

При шатирањето се користи бланш кој продира длабоко во влакното и го осветлува. Сите љубители на плавата коса, можат многу брзо и лесно да го добијат тој платинум блонд ефект по само неколку третмани.