/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

Маникир и педикир Средените нокти се секогаш во мода. Маникир претставува нега на кожата, прстите и ноктите на рацете, додека педикир претставува нега на кожата и ноктите на нозете, притоа отстранување на сувата кожа, деформирани нокти и жуљеви со различни козметички средства и соодветен алат и прибор за работа.


Маникир третмани:

 • Класичен маникир
 • Маникир со гел лак
 • Лакирање на нокти и декорација
 • Маникир со траен лак
 • Надоградба на нокти
 • Гел на природни нокти


Педикир третмани:

 • Класичен педикир
 • Медицински педикир
 • Педикир за мажи
 • Педикир со траен лак
 • Педикир француски
 • Педикир со гел лак
 • Француски педикир шелак
 • Парафинско пакување на раце и нозе


Маникирот и педикирот се препорачуваат поради неколку важни причини, вклучувајќи ја општата нега на ноктите и стапалата, здравствени придобивки, како и естетските аспекти.