/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

Солариум

Солариумот е најдобриот начин да се постигнат брзи резултати на затемнета кожа и сончев природен изглед. Пред одење на третман, задолжително направете пилинг на целото тело, за да ги отстраните мртвите клетки од кожата. Растојанието од третман до третман треба да биде после 24ч. За постигнување на убавиот тен, доволно е да одите до 3 пати неделно, по 10 минути. Најдобро е да не се туширате барем два часа по третманот. Солариумот ја суши кожата, па затоа не заборавајте, по туширањето убаво да се намачкате со некое помрсно млеко за тело. За да ја избегнете дехидрацијата, по третманот пијте многу течности.