/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за обликување на тело

VelaShape


  • Најпопуларниот неинвазивен и високо ефективен метод за обликување на телото
  • Брзо измазнување и затегнување на кожата, намалување на обемот и елиминирање на целулитот
  • Долготраен ефект по курс од 4-6 процедури
  • Нема болка и период на опоравување
  • Постигнува недостижни работи за спорт и диети
  • Погоди низ целата планета


Vella shape  е дизајниран за подобрување на текстурата на кожата и намалување на видливоста на целулитот. Можете да сте слаби, можете да држите идеален режим на исхрана и упорно да вежбате, а од целулитот никако да не можете да се решите.


Целулитот можете да го сфатите како метастази кои од ден на ден се шират, пуштаат подлабоки корени и потребно е што поскоро да се елиминира.