/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за обликување на тело

48 Vacuum Slim


Ние нудиме иновативен метод кој обезбедува убедливо најдобри резултати! 

Ви го претставуваме антицелулитниот третман - Vacuslim 48. Веројатно веќе сте слушнале за третмани во кои критичните места на телото се завиткуваат во фолија, за побрзо да се губат масните наслаги и целулитот, а токму таков е случајот со третманот Vacuslim 48.


Тоа е професионален третман за елиминирање на масните наслаги и целулитот. Сосема е природен, безбеден и без контраиндикации, а резултатите се неверојатни. Сантиметри исчезнуваат, кожата се затегнува, метаболизмот се забрзува, водата се исфрла, а телото се ослободува од штетните материи.


Овој третман се препорачува за сите кои сакаат затегната и поубава кожа, како и отстранување на масните наслаги и целулитот. Многу е ефикасен за забрзување на процесот на слабеење и исфрлање на вишокот вода од телото.