/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за лице

Guinot Лифтинг третман

Guinot лифтинг третманите на лице се дизајнирани да го подобрат тонусот на кожата, да ја намалат видливоста на борките и да придонесат кон општо подмладување на кожата. Во зависност од конкретниот вид на третманот кој се избира, придобивките можат да варираат.


Hydradermie Lift Facial – Guinot Bramhall

Некои од придобивките од Guinot лифтинг третман:

  1. Подобрување на Тонусот на Кожата: Гинот лифтинг третманите често целат на стимулирање на производството на колаген и еластин, и двете важни за придонесување кон тонусот и еластичноста на кожата.


  2. Намалување на Борките и Фините Линии: Процедурите како што е Guinot Age Summum третманот можат да бидат дизајнирани за целокупно подмладување и смалување на борките, вклучувајќи ги и фините линии.


  3. Хидратација на Кожата: Некои Guinot третмани, како што е HydraLift, се насочени кон хидратација и освежување на кожата.


  4. Подобрување на Текстурата на Кожата: Редовните лифтинг третмани можат да помогнат во подобрување на текстурата на кожата, што може да доведе до посветла, глатка и младешка кожа.


  5. Подобрување на Контурите на Лицето: Овој лифтинг има придонес кон затегнувањето на кожата и подобрување на контурите на лицето.