/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

HIFU

Денес е можно да имате свежо и подмладено лице на природен начин без промени во физиономијата и што е најважно, без здравствени ризици.


Што е ХИФУ?

- Накратко, тоа е нехируршки лифтинг!


HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) користи технологија на фокусиран ултразвук со висок интензитет, која овозможува ткивото да се загрее до одреде

8 Things You Should Know About the HIFU Facial | Skin To Loveна длабочина со екстремна прецизност и на тој начин предизвикува итно кревање.

HIFU го стимулира формирањето на големи количини на колаген преку контролирано загревање на ткивото, што резултира со зацврстување, затегнување и подигнување на кожата. Така состојбата на кожата се подобрува и се намалуваат брчките.Третманот се препорачува по 30-годишна возраст.

Резултатите се видливи веднаш. Третманите може да се прават во текот на целата година. Закрепнувањето е моментално и по третманот се враќате на секојдневните обврски.