/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за лице

HydraFacial

HydraFacial е третман за лице кој користи вителско дејство за да обезбеди хидратација и да ја отстрани мртвата кожа и нечистотијата од површината.


За разлика од традиционалните третмани за лице кои можат да имаат различни ефекти во зависност од вашиот тип кожа и естетичар, HydraFacial обезбедува постојани резултати и може да се користи за сите типови на кожа.


Чистењето, пилингот, создавањето колаген и релаксирањето на мускулите на лицето што ги обезбедува HydraFacial помага во лекувањето на многу проблеми со убавината што ги доживуваат поединците денес, вклучувајќи големи пори, брчки, пукнатини и истенчување на кожата.