/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за обликување на тело

Мадеротерапија

 Мадеротерапијата во целост помага во обликување на вашето тело, и уништување на целулитот. Загарантирана тонизација на телото кое се добива со користење на дрвено сукало и други конусни дрвени форми. На овај начин длабински се елеминира целулитот и масните наслаги кои се наталожени длабоко во телото.


Она што може да го очекувате од мадеротерапијата е разбивање на целулитот, елиминација на токсини, согорени масти, намалување на обем, зацврстување на телото, и др. Решете се за овој третман и конечно кажете збогум на здодевниот целулит.