/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

Топла и ладна депилација

Мека и мазна кожа е сонот на секоја жена.


Покрај негување со креми и третмани кои ќе ја разубават кожата на телото, особено за кожата на нозете депилацијата е неопходна постапка. Најчестиот и применет метод за отстранување на несаканите влакна е депилација со ладен или топол восок.


Топлата депилација може да помогне во отворање на порите и побрзото отстранување на влакната. Ладната депилација, пак, е погодна за луѓе со осетлива кожа, бидејќи не вклучува топлина.