/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Салон за убавина

Microblading

Микроблејдинг е инвативна методa познатa уште како јапонско исцртување на веѓите. Оваа техника е совршено решение за ретките, и истенчени вeѓи. Третманот со микроблејдинг е идеален за покривање на лузни и празнини, дефинирање на формата и пополнување на веѓите. Овој метод е погоден за сите кои сакаат да го зачинат природниот изгледот. За асиметричните веѓи, микроблејдингот е и најдобрата солуција која ќе ви помогне да го добиете токму она кое што го сакате.