/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Масажи

Медицинска масажа

Подлабока масажа која е креирана според потребите на телото. Акцентот се става на оној дел од телото кој е најпроблематичен, и притоа се овозможува подетално масирање, до потполно опуштање.

 

Оние кои секојдневно поминуваат по неколку часа работејќи на компјутер и имаат болки во грбот, имаат потреба од медицинска масажа. Оваа масажа е идеална и за сите кои имаат проблеми со одредени мускулни групи од телото.