/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Масажи

Релакс масажа

 Како што ни кажува и самото име, релакс масажата е адаптирана со цел да ве опушти, релаксира и расположи. Таа исто така го подобрува тонусот на вашите мускули и циркулацијата во вашето тело. Релакс масажата е најдобрата терапија за ослободувањето на стресот после долга и напорна недела. Релакс масажата има психолошки придобивки, вклучувајќи го намалувањето на стресот и напнатоста.