/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за лице

PlasmaPenЦелта на третманот со плазма пенкало е да се стимулираат и регенеративните процеси во кожата со плазма енергија, да се стимулира синтезата на колаген и еластин и да се зголеми апсорпцијата на активните материи со помош на соодветен серум.


Овој третман наменет за сите типови на кожа, без разлика на фототипот, како и состојбата и возрасната група, што е неговата предност е што може да се користи и кај мажи и кај жени.


Третманот е погоден за:

- Подигање на капакот

- Пеглање мимички брчки

- Намалување на брчки

- Пигментни точки

- Дамки од старост

- Брадавици

- Папилома

- Стрии

- Лузни

- Опуштена кожа