/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Масажи

Чоколадна масажа

Состојките кои се наоѓаат во чоколадниот пилинг ја регенерираат и кожата. Покрај опуштање од секаков вид на стрес, вие ги уживате и бенефиците на какаото, кое што помага и во детоксификацијата на телото. Бидејќи содржи многу влага, придонесува кон хидратацијата на кожата и ја прави мека и нежна. Масажата и топлината од чоколадниот крем можат да помогнат во зголемување на циркулацијата на крвта.


Чоколадна масажа е се што ви е потребно за релаксација и одмор после долг ден.