/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Масажи

Арома масажа

   Ароматерапијата е уметност каде што се применуваат есенцијални етерични масла кои помешани со масажно масло треба да го постигнат саканиот ефект на потполна опуштеност на телото. Eтеричните масла всушност се ароматски супстанци, добиени од цветови и плодови на голем број растенија, а делуваат преку кожата или преку респираторните органи. Оваа лесна ритмична масажа е услов за антистрес и опуштање и за враќање на природната хармонија на духот и телото.


Дозволете си да го искусите задоволството што ви го нуди оваа масажа.