/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Третмани за лице

Биоревитализирачки пилинзи

 Биоревитализирачкиот пилинг ќе ви овозможи да го добиете ефектот на лифтинг по првиот третмани. Додека ја ексфолира површината на кожата, овај третман продуцира колаген и еластин. После првиот третман ќе забележите подобрена текстура на лицето, намалена пигментацијата и лузни.


Овој микс од витамини и амино киселини, помага во стимулирање на нови клетки и ги намалува брчките. Погодна е за сите возрасти и типови на кожа. Амино киселините не дозволуваат вашата кожа да старее.