/violabeautycentar /violabeautycenterbitola
Коса и Шминка

Oбликување на коса

 Обликувањето на косата вклучува процес на постигнување и одржување на посакуваниот изглед на косата, вклучувајќи ја формата, должината и стилот. Доколку сакате вашата коса да биде секогаш обновена и жива, стрижењето на косата е неопходно. Дури и на долгата и бујна коса и е потребно периодично кратење за да се отстранат оштетените врвови. Тоа е и тајната на убавата и здрава коса. Што повеќе се грижите за неа, таа се повеќе ќе цути. Нашите фризери се тука да ви помогнат да се одлучите која фризура најдобро ќе прилега на вашиот изглед и карактер.